MINI MASC. ROCA BORRÀS-CAPPONT 50/100 B.C. ALMENAR.

Última jornada de competició que enfrontava de nou al Roca Borràs Cappont i al BC Almenar, aquest cop amb els primers com a locals després d’haver disputat el matx la setmana prèvia a Almenar.

EQUIP LOCALROCA BORRÀS-CAPPONT
EQUIP VISITANTB.C. ALMENAR
    
DATA DEL PARTIT20-06-2021 MINI MASC.
 1Q2Q3Q4Q5Q6Q7Q8QFINAL
ROCA BORRÀS-CAPPONT551135471050
C.B. ALMENAR11117226161812100
EQUIPS
B.C. ALMENARROCA BORRÀS CAPPONT
BATET12MIHAYLOV3
GUELDOS28JUAREZ4
PUÑET7MARTIN
TORRUELA2REINA
TERES8SABATÉ14
ROSELL15LACRUZ4
MIROMINGUEZ3
MERCE13LÓPEZ7
VILAMAJOR15JAIMEJUÁN2
  SANTIAGO2
  LIMANI11
Última jornada de competició que enfrontava de nou al Roca Borràs Cappont i al BC Almenar, aquest cop amb els primers com a locals després d’haver disputat el matx la setmana prèvia a Almenar. El Cappont feia valer la seva condició de local davant un Almenar imbatut en la present competició i que va fer una declaració d’intencions des de l’inici del partit. El partit va començar igualat entre els dos equips durant els primers 3 períodes de partit, amb un Cappont que s’estava mantenint al partit amb una gran defensa pressionant i un bon joc de contraatac. Però un 4t quart demolidor dels visitants (3-22) amb una combinació de domini del rebot ofensiu i una defensa sòlida, van establir una avantatja al marcador difícil de recuperar pels de Cappont. Els locals van seguir lluitant durant la segona meitat, davant d’un Almenar molt potent que va mostrar el joc que els havia fet mereixedors de la primera plaça en la classificació. En últim lloc, felicitar al B.C. Almenar per la temporada aconseguida i als de Cappont per la resiliència i la millora continua experimentada al llarg dels diferents matxs.    

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.