INFANTIL MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 70/50 CENG ARTESA

Els del barri de cappont tenien doble jornada contra el CENG Artesa aquesta setmana. Després d’haver perdut el dissabte com a visitant, tornaven diumenge a casa per treure la victòria davant un treballat CENG.

EQUIP LOCALROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANTCENG ARTESA
    
DATA DEL PARTIT06-06-2021 INFANTIL MASC.
 1Q2Q3Q4QFINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS1719161870
CENG ARTESA1113151150
EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT GRISCENG ARTESA
SOULOU SEYDI6GALCERAN, J
MARTÍ MESTRES6MANCHAN, P
FRANCESCO DI CARLO2LIVIU, A4
ORIOL GAY4SALVADO, J4
JON DÍAZALONSO, J5
JORDI GUERREROCAIROL, A5
DAVID CARRERA1TARRES, A6
AITOR LÓPEZREGUE, P4
JORDÀ BELLET14TUFFET, G16
MAX TAHULL13CATALIN, M
ADRIÀ SÀNCHEZ17ROCA, A6
KEVIN FERNÁNDEZ10FRANQUET, A
Els del barri de cappont tenien doble jornada contra el CENG Artesa aquesta setmana. Després d’haver perdut el dissabte com a visitant, tornaven diumenge a casa per treure la victòria davant un treballat CENG. Els de gris començaven igual, amb un alt ritme ofensiu i defensiu que els permetia agafar avantatge en el marcador (17-11). A diferència del partit anterior però, els locals s’havien on havien estat fluixos, i no van voler permetre que es tornessin a cometre els mateixos errors. Per això va ser clau allò que sempre se’ls hi ha demanat, constància durant tot el partit, per tal de no patir aquells alts i baixos que tant els perjudiquen. D’aquesta manera, arribaven al descans amb una diferència de dotze punts (36-24). A la represa, els locals respiraven mig alleujats, feien el seu joc i rarament en van posar nerviosos en les situacions complicades. Això els va permetre allargar aquesta diferència en el marcador, i tancar el partit amb un resultat en l’electrònic favorable (70-50). A seguir entrenant com sempre aquestes setmanes i a treure els tres últims partits de la temporada. Molts ánims!    

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.