INFANTIL MASC. CENG ARTESA 49/44 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

Els del barri de cappont es desplaçaven fins a Artesa de Segre per disputar la 5a jornada de la temporada, la qual es va veure ajornada.

EQUIP LOCALCENG ARTESA
EQUIP VISITANTROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
    
DATA DEL PARTIT05-06-2021 INFANTIL MASC.
 1Q2Q3Q4QFINAL
CENG ARTESA89141849
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS15814744
EQUIPS
CENG ARTESAROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
GALCERAN, J8MARTÍ MESTRES5
MANCHAN, P3FRANCESCO DI CARLO2
LIVIU, AADRIÀ SÀNCHEZ4
SALVADO, JSOULOU SEYDI6
ALONSO, J2KEVIN FERNÁNDEZ14
CAIROL, A6JON DÍAZ
TARRES, A9DAVID CARRERA4
REGUE, PAITOR LÓPEZ2
TUFFET, G23JORDÀ BELLET4
CATALIN, MJORDI GUERRERO
  ORIOL BUIXADERA
  MAX TAHULL4
Els del barri de cappont es desplaçaven fins a Artesa de Segre per disputar la 5a jornada de la temporada, la qual es va veure ajornada. El partit començava amb un alt ritme ofensiu i defensiu per part dels dos equips, però els visitants aconseguien imposar-se en el marcador al final del 2n període (8-15). Aquesta bona dinàmica seguiria fins la mitja part a la qual s’arribava amb un favorable 17-23. La reacció però seria ràpida per part local, i a l’inici de la segona part aconseguien posar les coses molt més difícils als de gris, que veien com se’ls hi estaven acostant. A partir del 7è període, els de roig no van aixecar el peu de l’accelerador i als de gris se’ls hi estava acabant tota la gasolina davant un continu de cistelles fàcils i pèrdues de pilota. Aquesta davallada moral dels de la capital del segrià, va permetre als locals quedar-se amb la victòria, per un ajustat 49-44.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.