CADET 1r ANY. 9 FACTORY – CB VILATORRADA 54/60 ROCA BORRÀS CAPPONT

El ROCA BORRÀS CAPPONT es retroba amb la victòria en la seva visita a Vilatorrada en un partit que va estar molt igualat de principi a fi.

EQUIP LOCAL9 FACTORY – CB VILATORRADA
EQUIP VISITANTROCA BORRÀS CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT22-05-2021 CADET 1r ANY
 1Q2Q3Q4QFINAL
9 FACTORY – CB VILATORRADA157102254
ROCA BORRÀS CAPPONT1315141860
EQUIPS
9 FACTORY – CB VILATORRADAROCA BORRÀS CAPPONT
BERNAT SOLA13ROGER ROSELL9
MIQUEL BALTASAR10GERARD DOMINGUEZ5
ALEXANDRO ADONIS5MARC AGUSTI4
ADAM VILA9ADRIA MARTINEZ16
MARTI ARGELAGUERMARC ALVAREZ8
SERGI SANCHEZ5ALBERT GOMEZ5
OTGER LOPEZNOSA4ANIOL MITJANS7
GUILLEM GARCIAALEXANDRE ALONSO
POL VILADRICH4MARC BARRACHINA1
JAN DAUDÉ4PERE SARRATE5
El ROCA BORRÀS CAPPONT es retroba amb la victòria en la seva visita a Vilatorrada en un partit que va estar molt igualat de principi a fi. Els locals van sortir amb les idees més clares i amb ganes d’imposar el seu ritme però els de gris desprès d’uns primers minuts més dubitatius s’hi van reenganxar ràpid, acabant el primer període 15-13. El segon semblava que anava en la mateixa dinàmica que el primer, però els de gris van augmentar la intensitat defensiva i no van permetre cap cistella en els darrers 5 minuts del quart, fet que va fer que s’arribés a la mitja part 22-28. A la represa vam pujar en una muntanya russa, els de casa van empatar el partit 28-28 gràcies a un parcial de 6-0 en els primers quatre minuts, però la reacció dels visitants no va tardar en arribar. Els de gris van tornar a concentar-se i a pensar amb més claredat, movent amb més fluïdesa la pilota i augmentant percentatges des de la llarga distància, aconseguint un parcial de 4-15 en els darrers sis minuts de període. D’aquesta manera, s’arribava 32-42 al darrer quart. I com en el 3r, uns primers minuts de relaxació visitant va permetre als de casa reduir distancies, tan que es van arribar a posar a tan sols dos punts a falta de dos minuts. Tot i això, els de Cappont no es van ficar nerviosos i van poder sentenciar el partit en les darreres possessions.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.