CADET 1r ANY. ROCA BORRÀS CAPPONT 42/83 NAYOX FORÇA LLEIDA.

El ROCA BORRÀS CAPPONT torna a caure davant el NAYOX FORÇA LLEIDA, aquesta vegada a casa, en un partit que va començar molt de cara pels de gris, que van sortir molt concentrats i amb ganes de fer les coses bé.

EQUIP LOCALROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANTNAYOX FORÇA LLEIDA
    
DATA DEL PARTIT18-04-2021 CADET 1r ANY
 1Q2Q3Q4QFINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT18711642
NAYOX FORÇA LLEIDA CE1917212683
ROCA BORRÀS CAPPONTNAYOX FORÇA LLEIDA CE
ROGER ROSELL2ALEX PEDRA7
  EQUIPS
GERARD DOMINGUEZ ADRIÀ PEDROS7
MARC AGUSTI2IVAN MONTULL9
ADRIA MARTINEZ16JOAN TICO13
MARC ALVAREZ6NOVAK BRKIC3
ALBERT GOMEZ5MARC AGUILA
ANIOL MITJANS5EDDY SORIANO8
ALEXANDRE ALONSO6ALBERT MARVA2
MARC BARRACHINA UNAI SANCHEZ5
PERE SARRATEMAXYM KALYNOVSKYY4
  KIRIL BONJOCH25
El ROCA BORRÀS CAPPONT torna a caure davant el NAYOX FORÇA LLEIDA, aquesta vegada a casa, en un partit que va començar molt de cara pels de gris, que van sortir molt concentrats i amb ganes de fer les coses bé. I així ho van demostrar, portant el ritme durant els primers compassos del partit. Tot i això, el 1r quart va acabar 17-18 pels de negre, que van anar millorant prestacions tan davant com darrera i van poder obrir la primera escletxa al marcador, arribant 25-36 a la mitja part. A la represa es va seguir amb la mateixa dinàmica, els del barri de Cappont intentaven aguantar el ritme però els del Lleida no van afluixar, i de mica en mica van anar augmentant la renda fent que s’arribés al darrer període 36-57. En aquest punt, es van patir les conseqüències del desgast físic i mental en els de gris, que van començar a cometre més errors que els visitants van saber castigar, fent que finalment el partit acabés 42-83.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.