MINI MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 66/16 CB ALPICAT.

Bon inici dels del barri de Cappont en aquesta represa de competició. Els locals van sumar la primera victòria d’aquesta temporada al derrotar al CB Alpicat amb un partit que va començar molt de cara pels locals,

EQUIP LOCALROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANTCB ALPICAT
    
DATA DEL PARTIT21-03-2021 MINI MASC.
 1Q2Q3Q4Q5Q6Q7Q8QFINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT19817101316171866
CB ALPICAT282416
EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONTCB ALPICAT
MIHAYLOV12VARGAS2
JUÁREZ12MARTÍN
MARTÍN5COUOCARU2
REINAGILI2
SABATÉ8LÓPEZ4
LACRUZ8OLIVA
MÍNGUEZ5KRAFCIC5
LÓPEZ7FORCADA1
JAIMEJUÁN2CANO
LIMANI7BENFRAIMA
    
    
    
Bon inici dels del barri de Cappont en aquesta represa de competició. Els locals van sumar la primera victòria d’aquesta temporada al derrotar al CB Alpicat amb un partit que va començar molt de cara pels locals, amb un primer període que finalitzava amb 19-0. Tot i la relaxació en alguns períodes dels de Cappont, aquesta tendència es va mantenir al llarg del encontre, però sempre amb un C.B. Alpicat que no va deixar de batallar en cap moment a pesar de la diferència en el marcador. S’espera un partit amb bon bàsquet en el partit de tornada la setmana vinent al camp del C.B. Alplicat.
Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.