SÈNIOR MASC. PLAY-OFF. BAC AGRAMUNT CLUB 69/75 SÍCORIS.

Crònica del Sènior Sícoris Club en el Pay-Off de la Final A4:

 

JORNADA: Play-off (tornada) CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC. B
EQUIP LOCAL BAC Agramunt Club
EQUIP VISITANT SICORIS
ARBITRE: Sr. Soriano, M.A.

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
BAC Agramunt Club 20 18 14 17 69
SICORIS 16 14 17 28 75

 

EQUIPS
BAC Agramunt Club SICORIS
CUÑAT 2 FIGUEROLA 1
FITO 2 GUIU 9
PADULLES GRAU
LLOP, S. 2 VIVO 25
LLOP, B. 3 GISBERT 2
FRANQUESA 10 BARRULL 13
FARRAS 4 RIBERA 13
CASTAN 26 GARCIA 4
PLA 4 SALCEDO
RIASOL 8 PUIG
PUEBLA 8 DAGO 8
TORN
Tornada dels play-off d’accés a la Final a 4, on el Sicoris s’emporta la victòria i fa valer l’avantatge de 7 punts del partit d’anada.

Inici molt favorable pels visitants, on ràpidament van obrir escletxa amb un parcial inicial de 2-10, però que els de casa van capgirar, demostrant perquè van ser els 3rs classificats en la lliga regular, arribant al final del primer període 20-16. La tònica en el segon quart es va mantenir, als de vermell els costava agafar el rebot i atacar la defensa zonal plantejada pels nois d’Agramunt, la qual feia que es perdessin moltes pilotes a primera línia i facilitava els contraatacs dels de blau. Al descans els locals guanyaven per 8 (38-30) i es col·locaven 1 punt per sobre en el global. La represa va ser un intercanvi de cistelles, però on es veia que els nois de Sicoris havien augmentat la intensitat defensiva i controlaven millor el rebot, aixó servia per tornar a estar davant en l‘eliminatòria i arribar a l’últim quart 5 punts per sota (52-47). L’últim quart va ser pels de Lleida, l’atac contra zona va ser molt bo, obligant a que els locals haguessin de deixar de fer-la. Amb la defensa individual, els nois de vermell van poder seguir anotant, i amb un quart amb una anotació molt alta (28 punts), capgiraven el marcador i s’emportaven el partit i l’eliminatòria pel resultat final de 69-75.

Desprès d’aquest èxit només queden 4 equips, que disputaran la Final a 4 el cap de setmana que ve a Bellpuig i on qualsevol es pot proclamar campió.

 

 

WhatsApp Image 2018-05-19 at 21.59.14.jpeg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.