Día: 22 de marzo de 2021

MINI MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 66/16 CB ALPICAT.MINI MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 66/16 CB ALPICAT.

Bon inici dels del barri de Cappont en aquesta represa de competició. Els locals van sumar la primera victòria d’aquesta temporada al derrotar al CB Alpicat amb un partit que va començar molt de cara pels locals,

JÚNIOR MASC. CB TORREFARRERA 28/83 ROCA BORRÀS CAPPONT.JÚNIOR MASC. CB TORREFARRERA 28/83 ROCA BORRÀS CAPPONT.

Victoria del Roca Borràs Cappont en el primer partit després d’un llarg any. Els de Lleida van ser superiors durant tot el partit, i no van permetre que els locals entressin en ritme de partit.

INFANTIL MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 59/9 ETVALIA CEP TÉRMENS.INFANTIL MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 59/9 ETVALIA CEP TÉRMENS.

Després d’una llarga espera, els del barri de cappont inauguraven la temporada a casa seua contra el CEP Térmens. Els grisos van sortir amb moltes ganes i una elevada intensitat a totes dues bandes del camp, però l’encert no els acabava d’acompanyar.

CADET 1R ANY. LA SALLE MANRESA 67/48 ROCA BORRÀS CAPPONT.CADET 1R ANY. LA SALLE MANRESA 67/48 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT torna a competir desprès d’un any fent-ho a la pista de la Salle Manresa en un partit que va començar molt de cara pels de casa, força encertats i imposant el seu ritme.

PREMINI MASC. CB MOLLERUSSA 31 ROCA BORRÀS CAPPONT 81.PREMINI MASC. CB MOLLERUSSA 31 ROCA BORRÀS CAPPONT 81.

Després de més d’un any, tornem a iniciar competicions i l’equip premini del ROCA BORRÀS CAPPONT ho fa amb una victòria davant el CB. Mollerussa .