Reprenem els entrenaments presencials el proper dia 23 de Novembre.

Aquesta setmana el club ha estat treballant en la represa dels entrenaments a l’aire lliure el proper dilluns 23 de Novembre, demanant permís per la utilització de les pistes exteriors de l’escola Frederic Godàs i les instal·lacions exteriors de Sícoris Club.

Amb la publicació al DOGC i la normativa que hem rebut per part del departament d’esports de l’Ajuntament de Lleida, a més de fer entrenaments a les pistes exteriors podrem fer us dels pavellons seguint les limitacions d’aforament i seguretat requerits.

En les properes hores es farà arribar a tots els equips els nous horaris d’entrenament que intentarem que siguin el mes semblants possibles als que ja teníem assignat a començament de temporada per intentar no interferir en escreix a la conciliació amb la vida familiar.

Demanem disculpes, a les famílies, si alguns dels horaris no es poden ajustar als horaris establers a començament de temporada, però aquesta situació sobrevinguda fa que la direcció tècnica i el cos tècnic hagin d’estar refent horaris contínuament amb l’esforç i dificultat que això presenta per ajustar-nos a la normativa.

Salut i bàsquet.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.