CC. INFANTIL INTERT. @jacsants1935 68/51 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

El ROCA BORRÀS CAPPONT perd en la seva visita a la pista del Jac Sants en un partit que va començar molt de cara pels locals.

 

EQUIP LOCAL JAC SANTS A
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
       
DATA DEL PARTIT 29-02-2020   ERRITORIAL

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
JAC SANTS A 23 9 17 19 68
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 6 20 12 13 51

 

EQUIPS
JAC SANTS A ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
ZARAGOZA, A 10 ROSELL, R 5
ALONSO, V 3 DOMINGUEZ, G 5
ALMARGO, X 6 ORIOL, M 2
MENDEZ, A 16 AGUSTI, M
MOYA, A 9 MARTINEZ, A
FONT, S GOMEZ, A 21
TURCAN, V 2 MITJANS, A 6
DIAZ, N ALONSO, A 7
RODRIGUEZ, J 17 MUR, F 2
PACHECO, M 5 ALVAREZ, M
    BARRACHINA, M 3
    SARRATE, P

 

 

El ROCA BORRÀS CAPPONT perd en la seva visita a la pista del Jac Sants en un partit que va començar molt de cara pels locals. Els de gris van sortir adormits, permeten cistelles fàcils al rival i així ho reflectia el marcador en acabar el primer quart, que era de 23-6.

Durant el segon quart va canviar totalment la dinàmica del partit, els de Cappont van augmentar la intensitat defensiva i el joc ofensiu va començar a fluir, fent que es reduís la distància considerablement, arribant a la mitja part 32-26.

A la represa, els lleidatans van seguir amb aquesta dinàmica i es van arribar a col·locar a tan sols dos punts. Tot i això, un parcial de 7-0 en els darrers minuts del període feien que aquest acabés 49-38.

A l’inici del darrer quart, un parcial de 0-6 pels de gris feien que es pensés en una possible remuntada, però els de casa no es van ficar nerviosos, van seguir jugant amb cap i van ser capaços de tornar a agafar una renda suficient com per no acabar patint.

IMG-20200229-WA0010

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.