Día: 19 de noviembre de 2019

PREMSA DE LA SETMANAPREMSA DE LA SETMANA

Recull de la premsa local dels nostres equips.

TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 71/64 ESCALARRE ROCK CAFÉ CB SORT.TERCERA CAT. ROCA BORRÀS CAPPONT 71/64 ESCALARRE ROCK CAFÉ CB SORT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona victòria d’aquesta temporada en derrotar a casa al CB Sort en un partit que va començar força de cara pels locals, que van sortir a imposar el seu ritme i així ho demostrava el marcador a l’acabar el primer període.

CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. @CNSBasquet 112/35 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. @CNSBasquet 112/35 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota en caure aquesta vegada a la pista del CN Sabadell en un partit que va començar molt igualat durant els primers 5 minuts de partit però ràpidament els locals van imposar el seu ritme i es van acabar enduent-se el primer parcial

C.T. SENIOR A MASCULI. LLAR VIDA CB SECÀ SANT PERE 80/78 SÍCORIS BLANC.C.T. SENIOR A MASCULI. LLAR VIDA CB SECÀ SANT PERE 80/78 SÍCORIS BLANC.

Partit competit a la part alta de la classificació on el Sicoris Blanc va sortir molt endollat en la primera part emportant-se els dos primers períodes i amb un alt ritme d’anotació.