CADET MASC. SÍCORIS 60/46 CALAF.

Victoria del Sicoris a la seva  pista en el 5é partit de lliga davant el Calaf. El locals van sortir molt endollats e intensos des de un bon inici amb una alta intensitat defensiva que els permetia robar pilotes en camp ofensiu i anotar amb comoditat.

JORNADA: 5 CATEGORIA: CADET MAS
EQUIP LOCAL                                                                               SICORIS
EQUIP VISITANT CALAF
ARBITRE: SR BERBERE    

 

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS    13 16 19 12 60
                               CALAF 9 12 11 14 46

 

 

EQUIPS
SICORIS CALAF
ERIC PUIG RAURICH 17
ROGER SABATE             14 ESQUIUS 6
ROBERT CARUCERU 8 EL YAHAYAOUI 5
MARC PIQUE 3 SERRANO  
ROGER MOLA 2 CASELLAS 4
MARC  ABELLA 21 SORRIBAS 3
RAUL  AREVALO BIOSCA 10
XAVIER RICART  ESTANY  
PAU HUGUET 8 CABALLOL 3
XAVI TAMARIT 2 PALLAROLS  
ROGER BUCHACA         2    
       

 

Victoria del Sicoris a la seva  pista en el 5é partit de lliga davant el Calaf. El locals van sortir molt endollats e intensos des de un bon inici amb una alta intensitat defensiva que els permetia robar pilotes en camp ofensiu i anotar amb comoditat, aquesta intensitat però també va implicar faltes constants i tirs lliures que permetien al Calaf seguir al partit tot i no anotar gaires cistelles en joc.  Aquesta va ser la dinàmica de tota la primera part que arribà amb el marcador 29-21 favorable als locals. L’inici del 3er quart va ser mol diferent tres triples seguits del visitants els van apropar a tan sols 2 punts en el marcador i els Sicoris va demanar temps mort per tal de reorganitzar la seva defensa, l’aturada va servir als locals que van encadenar 19 punts seguits 4 triples inclosos que van permetre obrir una escletxa en el marcador que un combatiu Calaf no va poder remuntar.

 

IMG-20191027-WA0036

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, CADET, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.