SEGONES FASES DE NIVELL. JÚNIOR MASC. CB SÍCORIS.

Crònica de les segones fases de nivell del Júnior del Sícoris:

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB TREMP
EQUIP VISITANT: CB SICORIS
ARBITRE: Sr. VEGA

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB TREMP 15 20 16 11 62
CB SICORIS 16 12 15 15 58

 

CB TREMP CB SICORIS
URIACH: 6 ESQUERDA: 12
LLOAN: 9 MANZANO: 7
LIBREROS: 5 MORENO: 2
RODRIGO: 20 BELLET: 14
BRESCO: 3 BARNERA: 2
CARRACELAS: 6 MOYA
BADIA: 3 SALCEDO: 15
CODINA: 7 RUIZ:
BERTRAN: CULLERES: 6
URIACH: 3

 

El CB Sicoris cau davant del CB Tremp en el primer partit d’aquestes segones fases de nivell per un ajustat 62-58 en un partit que va començar molt igualat, amb forces alternances al marcador i que els de casa van intentar trencar al segon quart gràcies a un parcial de 8-0 que els permetia agafar un lleuger avantatge de 7 punts arribada la mitja part. El tercer període va començar de cara pels locals que van aconseguir posar la màxima diferència al marcador (41-30), però a partir d’aquí els de la Bordeta van reaccionar, van endurir la defensa i van aconseguir que l’atac fos més fluid aconseguint retallar distàncies al marcador i col·locar-se a tan sols un punt 41-40 a falta d’un parell de minuts per acabar el tercer quart. El Tremp però, mitjançant un parell de cistelles de tres punts van poder agafar aire i començar el darrer quart 51-43. Els de vermell van aconseguir mantenir una renda de seguretat de 5-6 punts durant tot el període però en el darrer minut el CB Sicoris aconseguia un parell de cistelles i es ficava a un punt i amb moltes opcions d’alçar-se guanyador. Tot i això, la cistella per ficar-se per davant va ser errada i les faltes per parar el cronòmetre els van condemnar ja que van ser qualificades com a antiesportives i va fer que no es tingués cap altra opció.

 

 

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB SICORIS
EQUIP VISITANT: CB BALAGUER
ARBITRE: Sr. TECCHIA

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB SICORIS 14 17 11 12 54
CB BALAGUER 11 16 14 8 49

 

CB SICORIS CB BALAGUER
ESQUERDA: 4 FARRE: 3
MANZANO: 9 CAMARA: 1
MORENO: 6 BELLMUNT: 12
BELLET: 2 BERNAT: 5
BARNERA: 2 CASTELLARNAU: 5
MOYA LLENA: 3
SALCEDO: 23 CANAL: 12
RUIZ BELLO: 5
CULLERES: 8 PUJOL: 3

 

El CB Sicoris guanya el segon partit d’aquestes segones fases de nivell després d’imposar-se al CB Balaguer per 54-49 en un partit marcat per la igualtat. Des d’un bon inici, els de vermell semblava que volien imposar el seu ritme i portaven la iniciativa al marcador, amb lleugers avantatges ja que els de la Noguera no van afluixar en cap moment i s’arribava a la mitja part amb un resultat de 31-27 favorable per als de la Bordeta. Al tercer quart el CB Balaguer va sortir més agressiu darrera i més endollat davant, un fet que els va permetre posar-se per davant al marcador. Tot i això, s’entrava a l’últim quart 42-41 pels de vermell, que van sortir amb les idees molt clares aconseguint un parcial de 5-0 i col·locant-se 6 punts a dalt. Els de groc però, no es van despenjar mai i van arribar al final amb opcions d’endur-se’l però el CB Sicoris va saber jugar amb sang freda i no els ho van permetre.

 

sicoris-tremp

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.