MINI MASC. CN TÀRREGA BLAU 73/65 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

El Mini Gris de Cappont disputava aquest cap de setmana la semifinal de la final a quatre contra el CN Tàrrega Blau. Tots dos equips arribaven al partit amb moltes ganes de competir i poder arribar a disputar la final del campionat.

MICHAEL MOFUNANYA

El Mini Gris de Cappont disputava aquest cap de setmana la semifinal de la final a quatre contra el CN Tàrrega Blau. Tots dos equips arribaven al partit amb moltes ganes de competir i poder arribar a disputar la final del campionat. Tot i aquesta ambició per part de tots dos, només un es va poder emportar la victòria i així optar a guanyar el títol.

No obstant això, l’inici de partit va estar molt de cara per als targarins que aconseguien un parcial de 14-4 que deixava molt tocats als de gris. Les males sensacions continuarien per als del barri de cappont fins al tercer període, en el qual ja assolien un parcial més pròxim al desitjat. Tot i que tornarien a fer una gran davallada en el quart període encaixant el pitjor parcial de tots (15-3).

El partit semblava estar sentenciat arribats a aquest punt, els targarins tenien un avantatge de 30 punts en el marcador (52-22) i els de cappont estaven tocats anímicament, però no va ser així. A partir de la represa els de gris van girar la truita del partit, van augmentar en intensitat, en encert i en ànims. Això va provocar que confiessin amb ells mateixos com mai, fins arribar a remuntar un total de 22 punts a falta de un minut per al final del partit. La manca d’encert en aquest últim minut va exhaurir les opcions de poder empatar o remuntar el partit, i tot es va quedar en un esforç que els ha de servir per a futures situacions.

Felicitar tots dos equips per la temporada que han fet, animar als de gris a entrenar el que queda de temporada i la següent com ho han fet fins ara, i donar l’enhorabona al CN Tàrrega per haver guanyat la final a quatre.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.