MINI MASC. BC MORABANC ANDORRA 90/40 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

El partit començava amb anades i tornades per a tots dos equips, tot i això els Andorrans es col·locaven per davant en el marcador, mantenint aquesta posició durant tot el partit.

EQUIP LOCAL BC MORABANC ANDORRA
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
       
DATA DEL PARTIT 05-05-2019   MINI MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
BC MORABANC ANDORRA 33 24 25 12 90
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 7 17 10 6 40

 

EQUIPS
BC MORABANC ANDORRA ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
ARANDA 8 FRANCESCO DI CARLO
ROMERO 4 SOULOU SEYDI 10
CANALS 11 MARTÍ MESTRES 3
MACIAS 28 DAVID CARRERA
ADUJAR 11 AITOR LÒPEZ 3
RAMIREZ 15 ORIOL BUIXADERA
SOLÉ 2 JORDI GUERRERO 4
RODRIGUEZ 4 JON DIAZ
DOMINGUEZ 9 JORDÀ BELLET 2
    KEVIN FERNANDEZ
    GENÍS GAY 18
    MICHAEL MOFUNANYA  
       

 

Els de cappont es desplaçaven a Andorra en la dotzena jornada de la segona volta. El partit començava amb anades i tornades per a tots dos equips, tot i això els Andorrans es col·locaven per davant en el marcador, mantenint aquesta posició durant tot el partit.

A partir del primer quart la tònica del partit donava la volta totalment, els de gris baixaven el cap davant la pressió constant dels visitants i no aconseguien ficar-se a un partit dominat clarament pels del principat, que finalitzaven el segon període amb un avantatge clar de 33-7.

El tercer quart s’iniciava amb l’esperança de que els de cappont poguessin tornar a ser l’equip que havien estat aquestes jornades enrere i en certa manera ho aconseguien, empatant el període a vuit punts. No obstant, el domini aclaparador dels andorrans es tornaria a fer notori abans del descans, al qual s’arribava amb un 57-24.

A la represa tot continuava igual, els de gris amb la concentració i moral enfonsades anaven per darrere dels de blau en tots els sentits. Les passades imprecises que provocaven pèrdues de pilota, la manca de velocitat i d’altres feien que els locals cada vegada anessin a més.

Al final del partit s’arribava amb un marcador de 90-40 favorable als locals que van demostrar merèixer-ho durant tot el partit. Només queda felicitar tots dos equips i encoratjar sobretot al cappont per seguir treballant com ho han fet fins ara, qualsevol equip té els seus alts i baixos, i sempre pot haver-hi un mal dia. Cal aprendre del que ha passat i demostrar a les dos jornades que queden el que poden arribar a fer.

BC ANDORRA - CB CAPPONT.jpeg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.