PRATS MANZANO 10
FEIXA, P. 20 BELLET 4
SANCHEZ MORENO 6
FEIXA, L. 4 CULLERES 4

Partit vibrant en l’eliminatòria prèvia per arribar a disputar la final a 4 entre el Roca Borràs Cappont i el CB Mollerussa.

Els blanc i blaus van sortir forts aconseguint un avantatge de 7 punts a meitats del primer període, però els de gris van capgirar la situació i van finalitzar el primer quart 6 punts per sobre (16-22). Però el Mollerussa va reaccionar, aconseguint marxar al descans un punt per sobre (39-38). La segona meitat va deixr clar que seria un partit ajustat fins al final, i quan un equip agafava distància, en un tres i no res, el rival igualava el partit de nou. A falta de 2 minuts per al final del partit, el Roca Borràs Cappont agafava una distància de 5 punts, però el Mollerussa aconseguia un parcial de 6-0 i es ficava un punt per sobre a falta d’un minut i mig. En aquest moment, un triple del Cappont a alta de 45 segons els permetia manar per dos punts en el marcador, i una sèrie d’imprecisions feia que no es mogués el marcador, donant la victòria als del barri de Lleida.

Aquesta victòria permet al Roca Borràs Cappont unir-se a la Seu d’Urgell, al Cervera i al Bellpuig, i disputar la final a 4 per decidir el campió de la categoria.