TERCERA CAT. CB MOLLERUSSA B 51/54 ROCA BORRÀS CAPPONT .

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria d’aquesta segona volta al derrotar a domicili al CB Mollerussa en un partit que va estar igualat de principi a fi.

EQUIP LOCAL CB MOLLERUSSA B
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT
       
DATA DEL PARTIT 10-02-2019   TERCERA CAT.

 

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB MOLLERUSSA B 12 14 17 8 51
ROCA BORRÀS CAPPONT 17 12 8 17 54

 

 

EQUIPS
CB MOLLERUSSA B ROCA BORRÀS CAPPONT
IZQUIERDO CULLERES
REINA 4 BOLDU
CENTELLA 6 MIRALBES 2
LLETJOS 4 DELGADO 21
CASTAN 6 SALCEDO, S 6
BALLESTE MANZANO 2
DIAZ 6 SIERRA, I 16
VILLEGAS, S 11 CASTAN 3
DOMINGO 4 SIERRA, V 4
VILLEGAS, J 10 ASENJO
GONZALEZ SALCEDO, O

 

 

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria d’aquesta segona volta al derrotar a domicili al CB Mollerussa en un partit que va estar igualat de principi a fi. Els visitants van sortit més concentrats a pista i van començar manant a l’electrònic 12-17 al primer quart. Els blanc-i-blau van endurir la defensa al segon període i gràcies a un bon inici van aconseguir capgirar el marcador. Els visitants però, no es van voler quedar enrere i es va arribar a la mitja part 26-29.

A la represa els de casa van sortir molt posats, amb una defensa molt intensa i castigant cada error que cometien els de Cappont. El quart va ser de 17-8 i s’arribava al darrer període 43-37 pels de casa.

En aquest punt, els de gris es van fer forts darrera, sense permetre segones opcions al rival. Amb 5 minuts el partit tornava a estar empatat a 45, i no es va decidir fins als final, moment en que els de casa van tenir dos triples per forçar la pròrroga que no van voler entrar.

 

 

IMG-20190210-WA0043.jpg

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.