INFANTIL MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 52/54 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA

El Roca Borràs Cappont rebia la visita del Força Lleida al pavelló de cappont.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA
       
DATA DEL PARTIT 4-2-2019   INFANTIL MASCULÍ

 

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 11 12 17 12 52
TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA 10 9 17 18 54

 

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA
ALEX ALONSO 2 PEDRA 2
MARC AGUSTÍ 8 ROSELL
ALBERT GÓMEZ 18 JUSTO 2
ADRIÀ MARTÍNEZ 12 TICO
PERE SARRATE 2 MAZARICO 5
MARC ÁLVAREZ 6 AGUILA 13
FERRAN MUR 2 DEL OLMO 8
EDUARD GALATANU 1 SORIANO
JUNHAO ZHUO 1 ORIOL 4
    MONTULL 18
    BRKIC 2
       
       

 

 

El Roca Borràs Cappont rebia la visita del Força Lleida al pavelló de cappont. El partit començava favorable pels locals que aconseguien adelantar-se en el marcador després dels dos primers quarts. A causa de la bona intensitat defensiva el Roca Borràs Cappont va poder realitzar transicions ofensives que van ser convertides en cistelles fàcils el que va provocar que a la mitja part els del barri de Cappont estiguessin 4 punts per sobre en el marcador, 23-19. A la represa del partit ambdós equips van mostrar un nivell molt igualat el que va provocar que en el 5è i en el 6è període els dos equips anotessin les mateixes cistelles arribant així al tram final amb el mateix avantatge pels locals que en la mitja part. En el 7è període, el Roca Borràs Cappont va tenir moments de indecisió i acceleració que va provocar que els visitants poguéssin jugar comodament i realitzar un parcial de 2-10 que els situava 8 punts per sobre en el marcador. A l’últim quart, els locals no es van rendir i van fer un gran quart situant la distancia entre el Força Lleida i ells en només dos punts. Malauradament, el partit es va decantar pels visitants però l’actitud i el joc del Roca Borràs Cappont va ser superior en tot el partit exceptuant el 7è període que va fer decantar la balança en contra seva.

 

IMG-20190203-WA0029.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.