MINI MASC. TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CE B 54/72 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

Els de cappont jugaven el seu segon partit fora de casa després d’haver disputat dos jornades seguides al seu pavelló.

EQUIP LOCAL TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CE B
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
       
DATA DEL PARTIT 03-02-2019   MINI MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CE B 15 15 13 11 54
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 14 16 23 19 72

 

EQUIPS
TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CE B ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
MONTOY 2 FRANCESCO DI CARLO 2
MARIN 6 SOULOU SEYDI 4
SOLIS 6 MARTÍ MESTRES 4
LOPEZ 5 DAVID CARRERA
PINEDA 6 AITOR LÒPEZ 4
VILLA 6 ORIOL BUIXADERA
PANADES 4 JORDI GUERRERO 2
EBOSTALE 3 JON DIAZ 6
ROSELL 5 JORDÀ BELLET 16
BETRIU 11 KEVIN FERNANDEZ 18
    GENÍS GAY 16
    MICHAEL MOFUNANYA

 

Els de cappont jugaven el seu segon partit fora de casa després d’haver disputat dos jornades seguides al seu pavelló. En aquest quarta jornada de lliga s’enfrontaven al Torrons Vicens Força Lleida CE B que venia de guanyar a domicili al CB Almenar. El partit començava una mica boig, moltes anades i tornades per part de tots dos equips que no acabaven de trobar l’encert de cara la cistella però que si aconseguien efectuar una genial defensa a tota la pista. En el segon període l’encert es decantava una mica més cap als de negre, fet que els permetia arribar al final d’aquest amb en un resultat de 15-14.

Tot just donar el salt del tercer període els visitants van anotar dos cistelles fàcils que els col·locava per sobre en el marcador general. No obstant, el quart no acabaria gens bé per als de cappont que encaixaven un parcial de 9-0 a les acaballes degut a un parell de malentesos en defensa i falta de concentració en els últims segons. Abans d’arribar al descans però els de gris han començat a moure la pilota i trobar l’encert en les transicions ofensives, cosa que els permetia igualar l’electrònic (30-30).

A la represa es va poder veure la millor cara dels de gris que tret d’un mal 6è període, van firmar un 5è quart de manual. Van aconseguir asfixiar als locals en defensa recuperant pilotes, culminant molts contraatacs gràcies a aquestes recuperacions i efectuant jugades combinades i en equip en atac que permetien anotar bastants tirs lliurats. Això va permetre el que reflectia el marcador, un resultat de 7-21. En els dos següents quarts el partit tornava al ritme inicial, jugades que no s’acabaven de finalitzar del tot bé, pilotes perdudes, males defenses, etc. No obstant, l’actitud a l’últim quart tornaria a canviar per complet i els de cappont tornaven a la bona dinàmica que havien demostrat en períodes i jornades anteriors.

Felicitar tots dos equips i encoratjar als de gris que continuïn entrenant com ho han estat fent fins ara, el treball comença a donar fruit.

 

FORÇA LLEIDA - CB CAPPONT GRIS.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.