JÚNIOR MASC. J/2. CB SÍCORIS 51/67 CB MOLLERUSSA.

Crònica del Júnior del Sícoris Club:

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB SICORIS
EQUIP VISITANT: CB MOLLERUSSA
ARBITRE: Sr. Rue, M

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB SICORIS 12 8 15 16 51
CB MOLLERUSSA 7 26 20 14 67

 

CB SICORIS CB MOLLERUSSA
MANZANO: 7 AUMEDES: 20
MOYA: 3 GOMA: –
PASAMON: 2 CUENCA: 3
SALCEDO: 29 ANDRES: 12
CASANOVAS: 3 CUESTA: 7
RUIZ: – REBOLLO: 2
CULLERES: 7 RODRIGUEZ: 4
FEIXA: 12
AUMEDES: –
FEIXA: 1
FEIXA: 4

 

El CB Sicoris cau davant del CB Mollerussa en un partit que va començar de cara pels de vermell ja que van sortir amb molta intensitat darrera aconseguint un parcial de 12-7 al primer quart. Ràpidament els blanc-i-blaus capgiraven el marcador amb un seguit de cistelles i aconseguien obrir una escletxa de 13 punts al descans, 20-33.

A la represa els de vermell van intentar reduir distàncies però el Mollerussa seguia molt dur darrera i no permetia anotar amb facilitat als de casa. El temps anava passant i la diferència al marcador seguia força constant, els visitants tampoc eren capaços d’acabar de marxar del marcador i finalment el partit va acabar 51-67 pels de Mollerussa.

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.