MINI MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 67/93 CB  SERÒS.

Aquest dissabte es disputava a cappont un partit d’alta rivalitat. Els del barri rebien al CB Seròs, que venia de ser líder invicte de la primera fase i de guanyar a l’Andorra en l’inici d’aquesta segona fase.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
EQUIP VISITANT CB  SERÒS
       
DATA DEL PARTIT 19-01-2019   MINI MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 11 22 22 12 67
CB  SERÒS 19 26 25 21 93

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS CB  SERÒS
FRANCESCO DI CARLO 5 BALLOUT 20
SOULOU SEYDI ACHOUCHOU 14
MARTÍ MESTRES 8 GUARDIOLA 2
DAVID CARRERA 0 KARAMBA 8
AITOR LÒPEZ 2 ROCA 6
ORIOL BUIXADERA 7 VILA 8
JORDI GUERRERO DRINGU 2
JON DIAZ 3 MARTINEZ 23
JORDÀ BELLET 4 ROMA 10
KEVIN FERNANDEZ 13    
GENÍS GAY 25    
MICHAEL MOFUNANYA    
       

 

Aquest dissabte es disputava a cappont un partit d’alta rivalitat. Els del barri rebien al CB Seròs, que venia de ser líder invicte de la primera fase i de guanyar a l’Andorra en l’inici d’aquesta segona fase.

El partit anava conforme l’esperat, els de Seròs es col·locaven per davant en el marcador en el primer període amb un lleuger avantatge en el marcador. La molt bona actitud en defensa i el poc encert del primer període dels de gris produïa aquest avantatge i deixava el marcador en un 11-19 al finalitzar el primer quart. La tònica va canviar una mica al començar el segon període, els de cappont marcaven el ritme de partit i aconseguien reduir distàncies en l’electrònic. No obstant un parell de pilotes perdudes al final del període va acabar provocant un seguit d’accions que acabaven amb cistella per als visitants, arribant a la mitja part amb un 33-45.

A la represa els de cappont tornaven a marcar el tempo, però el mateix que havia succeït al final del segon període tornava a passar en aquest tercer. Així doncs, s’arribava al final del quart amb un resultat que ja reflectia la considerable diferència de punts entre tots dos equips, 55-70. Quinze punts era el que havien de remuntar els locals en l’últim període per tenir opcions de donar la campanada. Això però no va poder ser possible, l’encert dels de Seròs i l’esgotament físic provocat pel ritme del partit, acabava decantant encara més la balança cap als visitants. Al final el marcador mostrava la qualitat individual en determinats punts dels partits de molts jugadors del Seròs.

Felicitar tots dos equips per l’espectacle ofert durant tot el partit i encoratjar sobretot al CB Cappont a seguir endavant i no abaixar mai el cap davant d’una derrota. S’ha d’aprendre dels errors comesos i mostrar la millor versió en tots els partits que queden.

 

 

 

CAPPONT GRIS - SERÒS.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.