INFANTIL MASC. J/8. ROCA BORRÀS CAPPONT 47/57 U.B SANT ADRIÀ

El Roca Borràs Cappont s’enfrontava aquest diumenge al U.B Sant Adrià. Els locals arribaven a la mitja part perdent de 27 gràcies al encert en el tir dels visitants i la permesivitat defensiva dels locals.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT U.B SANT ADRIÀ
DATA DEL PARTIT 18-11-2018 INFANTIL MASCULÍ

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
U.B SANT ADRIÀ 16 30 4 7 57
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 10 10 15 12 47

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT CB GRANOLLERS
ALEX ALONSO 8
JORDI ROS 9
MARC AGUSTÍ 2
ALBERT GÓMEZ 7
ADRIÀ MARTÍNEZ 4
PERE SARRATE 4
ORIOL SANCHEZ 2
JUNHAO 11
JORDÀ BELLET
FERRAN MUR

El Roca Borràs Cappont s’enfrontava aquest diumenge al U.B Sant Adrià. Els locals arribaven a la mitja part perdent de 27 gràcies al encert en el tir dels visitants i la permesivitat defensiva dels locals. No obstant, a la segona part la dinámica del partit va canviar totalment, on els del barri de cappont van ser molt més agressius la qual cosa va comportar la recuperació de pilotes i van poder correr al contraatac. A l’últim quart però els locals que arrossegaven molt cansament des de la mitja part no van poder fer efectiva la remontada.  


IMG-20181118-WA0016

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.