CADET MASC. J/3. CN TARREGA A 40/42 ROCA BORRÀS CAPPONT.

Tercer enfrontament de lliga del Roca Borràs Cappont a la pista del CN Tàrrega.

 

EQUIP LOCAL CN TARREGA A
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT
DATA DEL PARTIT 13-10-2018 C.T. CADET MASCULÍ

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CN TARREGA A 10 12 6 12 40
ROCA BORRÀS CAPPONT 7 9 12 14 42

 

EQUIPS
CN TARREGA ROCA BORRÀS CAPPONT
VERGE 9 MENDOZA
TUGUES MOR 15
VALLS 5 CASES
ETCHAMENDI 7 BONEU 4
ZARAGOZA CARUCERU 6
MUNTANE 2 GUIU 4
ALET 9 SABATE
BAUTISTA GILART
PIQUERES 2 TORN 10
FITO 4 PINTO
TOMAS 3

 

Tercer enfrontament de lliga del Roca Borràs Cappont a la pista del CN Tàrrega, equip amb el qual va perdre per 20 punts de diferència a les fases de nivell.

Partit amb una anotació molt baixa en que els 2 equips sabien la importància que tindria la defensa si es volia guanyar i on, a més a més de les bones accions defensives, tampoc es va estar encertat de cara a cistella.

La primera part va ser dominada pels locals, no van permetre als de Cappont imposar el seu ritme més dinàmic i es van saber moure millor en el joc posicional marxant al descans amb 6 punts d’avantatge.

Les sensacions no eren les millors però a la segona meitat els visitants van ser més verticals intentant castigar el balanç defensiu targarí i d’aquesta manera van poder forçar situacions de superioritat en carrera, tot i que no sempre ben seleccionades a l’hora de finalitzar.

El Tàrrega guanyava per 2 punts a poc menys d’un minut per a que s’esgotés el temps reglamentari, però dos atacs consecutius anotant i dos accions defensives ben puntejades van capgirar el marcador i li van donar la segona victòria de la temporada al cadet de Cappont.

photo5924778944291253706

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.