TERCERA CAT. ROCA BORRÀS 80/72 CAPPONT CB MOLLERUSSA.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria d’aquesta temporada al derrotar al CB Mollerussa

SALCEDO, O 3 DOMINGO

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la primera victòria d’aquesta temporada al derrotar al CB Mollerussa en un partit que va començar de cara pels visitants amb un parcial de 3-13 en els cinc primers minuts. Tot i això, els de gris una vegada ficats al partit, els hi van tornar el parcial, aquesta vegada de 14-7 per tancar el primer quart 17-20 pels de Mollerussa. Al segon quart, els de casa van endurir la defensa i van arribar a la mitja part amb quatre punts d’avantatge (38-34) .

A la represa la igualtat va ser màxima, les alternances al marcador van ser contínues fins arribar al 55-51 del final del tercer quart. L’inici del darrer quart va ser el moment en que els de Cappont van augmentar percentatges i gràcies a un parcial de 10-3 van aconseguir obrir una escletxa de deu punts que es va augmentar fins al setze (78-62) però que els de blau van saber reduir fins a col·locar el 80-72 final.