SÈNIOR MASC. J/21. CB PARDINYES LUBRILLEIDA 68/62 ROCA BORRÀS-CAPPONT.

Crònica del Sènior Roca Borràs Cappont:

 

CATEGORIA: C.T. SENIOR TERRITORIAL MASCULI
EQUIP LOCAL: CB PARDINYES LUBRILLEIDA
EQUIP VISITANT: ROCA BORRÀS-CAPPONT
ARBITRE: Sr. Lahuerta, M

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB PARDINYES LUBRILLEIDA 12 15 26 15 68
ROCA BORRÀS-CAPPONT 22 10 10 20 62

 

CB PARDINYES LUBRILLEIDA ROCA BORRÀS-CAPPONT
RETUERTA: – SALCEDO: 10
BENITO: 11 ARISTE: –
LOPEZ: 14 ROLDAN: –
GARCIA: – FERRANDO: 5
ROQUE: 7 I.SIERRA: 28
LUQUE: 4 BOLDÚ: 10
GARCIA: – CRIADO: –
MASCARELL: – CARRERA: 9
ESCUDERO: 28
RODRIGUEZ:4

 

El Roca Borràs-Cappont cau a la pista del CB Pardinyes en un partit que va començar molt de cara pels de gris, que aprofitant el lent balanç dels locals aconseguia córrer al contraatac amb facilitat i acabar el primer quart 12-22. Al segon els de casa van endurir la defensa i als de Cappont els costava trobar opcions clares de cara cistella. D’aquesta manera s’arribava 27-32 pel Roca Borràs-Cappont.

A la represa tot va canviar, els de Pardinyes van sortir molt ficats i amb gran encert anotador, mentre que els visitants seguien tenint dificultats per anotar. Els locals arribaven 11 punts a dalt al darrer quart (53-42), però els de gris no van llançar la tovallola i van intentar la remuntada que finalment no es va aconseguir, acabant el partit 68-62.

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.