SÈNIOR MASC. J/16. ROCA BORRÀS-CAPPONT 73/87 CB ALCARRAS.

Crònica de la setzena jornada del Roca Borràs Cappont:

CATEGORIA: C.T. SENIOR TERRITORIAL MASCULI
EQUIP LOCAL: ROCA BORRÀS-CAPPONT
EQUIP VISITANT: CB ALCARRAS
ARBITRE: Sr. Farré, J

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS-CAPPONT 14 21 23 15 73
CB ALCARRAS 12 33 16 26 87

 

ROCA BORRÀS-CAPPONT CB ALCARRAS
SALCEDO: 2 PEGUERA: 3
ROLDAN: 6 CAPDEVILA: 10
FERRANDO: 2 CURCO: 5
PUIG:  – SANABRIA: 13
SOCIAS: 7 LLETJOS: 5
LACAMBRA: 9 MANAS: 5
ESCUAIN: 6 GALMES: 20
SIERRA: 29 LLETJOS: –
BOLDÚ: 2 GRAU: 6
SIERRA: 10 DIAZ: 17
QUINTANA: –

 

El ROCA BORRÀS-CAPPONT suma una nova derrota al caure aquesta vegada davant el CB Alcarràs. El partit va començar molt de cara pels locals, que van sortir molt concentrats i van aconseguir un parcial de 9-0 per obrir el marcador. Tot i això, ràpidament els d’Alcarràs van aconseguir entrar al partit gràcies als tirs exteriors, i es que van aconseguir 4 triples al segon període, arribant a la mitja part 35-45 pels de blau.

A la represa, els de casa van tornar a sortir endollats i van retallar distàncies inclús arribant a empatar el partit, però els visitants van arribar al darrer quart per sobre al marcador, i gràcies a una gran defensa, van poder tornar a obrir una escletxa que els va servir per acabar guanyant el partit.

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.