CADET MAS. SÍCORIS 58/86 @CBMollerussa.

El partit va començar molt intens per part de tots dos equips, les defenses s’imposaven als atacs i el ritme frenètic provocà moltes pèrdues de pilota a tots dos equips

JORNADA: 13 CATEGORIA: CADET MAS
EQUIP LOCAL                                                                               SICORIS
EQUIP VISITANT MOLLERUSSA
ARBITRE: Sr TECCHIA    

 

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS    11 17 9 21 58
                                MOLLERUSSA 15 31 23 17 86

 

 

EQUIPS
SICORIS MOLLERUSSA
ERIC PUIG 14 TICO          3
ROGER SABATE             12 COLELL 7
ROBERT CARUCERU 6 CASTILLERO 21
MARC PIQUE 3 ROCA 9
ROGER MOLA 2 FALIP
MARC  ABELLA 4 ROMERO 26
RAUL  AREVALO 2 PUIG 2
FERRAN ITURBE VICENS 3
PAU HUGUET 2 CALVET 7
XAVI TAMARIT 2 SILVESTRE 4
ROGER BUCHACA         – MORAGUES 6
DANI AMO 11    

 

Derrota del Sicoris a la seva pista davant el Mollerussa. El partit va començar molt intens per part de tots dos equips, les defenses s’imposaven als atacs i el ritme frenètic provocà moltes pèrdues de pilota a tots dos equips, una espenta final dels visitants deixava el primer període igualat 11-15. Al segon quart el ritme va seguir igual d’alt els nois del Sicoris lluitaven e intentaven seguir el ritme anotador del Mollerussa que va ser imparable. Tot i el correcte quart en quant anotació per part dels locals (17 punts) els de “Molle” van obrir una escletxa al marcador de vora els 20 punts sobretot gràcies al encert exterior 5 triples anotats consecutivament. A la represa la dinàmica va ser la mateixa, el Sicoris lluitava però no aconseguia apropar-se, els nervis i la frustració van fer cometre errors als de vermell, cosa que aprofità el Mollerussa per ampliar encara més la distancia en el marcador. El Sícoris però no va voler deixar de competir i donar la cara i amb esforç i compromís va aconseguir endur-se l’últim període 21-17.

 

IMG-20200119-WA0010

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, CADET, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.