CADET MASC. J/15. ROCA BORRÀS CAPPONT 58/7 ETVALIA CARN SARGAIRE CEP VALLFOGONA.

Crònica de la quinzena jornada del Cadet Roca Borràs Cappont:

JORNADA: 15 CATEGORIA: CADET MASCULI
EQUIP LOCAL ROCA BORRAS CAPPONT
EQUIP VISITANT ETVALIA CARN SARGAIRE CEP VALLFOGONA
ARBITRE: Sr. Tecchia

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRAS CAPPONT 26 18 14 58
CEP VALLFOGONA 0 7 0 7

 

EQUIPS
ROCA BORRAS CAPPONT CEP VALLFOGONA
BONEU 6 ALIAS
MOR 4 GABALDON
BADIA 8 RICART 5
TOMAS 2 PEREZ
GONZALEZ SELLART
PINTO 2 ZHURAUKOV
GUIU 2 BARIOS
TORN 5 CAPDEVILA
HERNANDEZ 6 DIAZ
PERNA 3 BARIOS 2
GILART 4
CASES 16
L’equip cadet del Roca Borràs Cappont suma una nova victòria a la seva pista contra un Vallfogona que tot i la gran diferència en el marcador, no va deixar d’intentar competir el partit en cap moment.

Ja durant el primer quart es va veure la superioritat dels locals, però tot i no haver pogut anotar fins al moment, els visitants van fer 7 punts durant el segon període per canviar una mica la tònica del partit. A l’inici de la segona meitat els locals van seguir amb el seu ritme fins arribar a la diferència de 50 punts.

El partit va servir per veure que els de Cappont segueixen amb la bona dinàmica i que estan preparats per rebre l’Andorra “C” el proper cap de setmana, un equip que està creixent i necessita la victòria per entrar al Top 5.  

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.