SÈNIOR MASC. J/11. MAQUINARIA AGRICOLA FERRO BELL-LLOC 90/66 ROCA BORRÀS-CAPPONT.

Crònica del Sènior Roca Borràs Cappont.

CATEGORIA: C.T. SENIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: MAQUINARIA AGRICOLA FERRO BELL-LLOC
EQUIP VISITANT: ROCA BORRÀS-CAPPONT
ARBITRE: Sr. Del Olmo

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
MAQUINARIA AGRICOLA FERRO BELL-LLOC 24 29 20 17 90
ROCA BORRÀS-CAPPONT 17 26 7 16 66

 

MAQUINARIA AGRICOLA FERRO BELL-LLOC ROCA BORRÀS-CAPPONT
REINA: 7 ARISTE: 4
CENTELLA: 17 SOCIAS: 11
J.VILLEGAS: 16 FERRANDO: 10
CASTAN: 10 PUIG: 2
BALLESTE: 3 LACAMBRA: 11
BENABARRE: 8 ESCUAIN: 2
S.VILLEGAS: 16 I.SIERRA I: 18
GOMEZ: 11 BOLDÚ: 2
V.SIERRA: 6

 

El Roca Borràs-Cappont suma una nova derrota al caure a la pista del Maquinària Agrícola Ferro Bell-lloc en un partit que va començar força igualat però ràpidament els de casa van mostrar els seu potencial físic i van obrir una primera escletxa a mitjans del primer quart 14-6. Tot i això, els de gris no es van quedar parats i els van tornar un parcial de 0-9 per capgirar el resultat. Els de casa, però, van tancar el quart amb un parcial de 9-2 que situava un 24-17 pels de blau. El segon quart va seguir la mateixa tònica que el primer, molt encert per part dels dos equips i per parcials, primer era el Bell-lloc qui intentava marxar del marcador i després era el Roca Borràs-Cappont qui lluitava dur per retallar distàncies i seguir dins del partit. S’arribava a la mitja part amb un resultat de 53-43 pels locals.

A la represa va ser quan es va decidir el partit. Els locals van aprofitar el pobre balanç dels de gris per córrer fàcilment al contraatac i escapar-se del marcador 73-50. El darrer i últim quart va ser un tràmit, i finalment el matx va acabar 90-66.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.