JÚNIOR MASC. J/11. PORTAVET 00 BINEFAR 62/63 CB SÍCORIS.

Crònica del Júnior del Sícoris Club:

 

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: PORTAVET 00 BINEFAR
EQUIP VISITANT: CB SICORIS
ARBITRE: Sr. Zhuo

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
PORTAVET 00 BINEFAR 18 14 19 11 62
CB SICORIS 13 14 13 23 63

 

PORTAVET 00 BINEFAR CB SICORIS
HAOT: – ESQUERDA: 6
LLES: 2 MANZANO: 10
SABES: 11 MORENO: 2
MALLEN: 3 BELLET: 10
IBARZ: – BARNERA: –
ALMAJANO: 10 PASAMON: –
SANTESTEVE: 2 SALCEDO: 28
BALLARIN: 24 CASANOVAS: –
GIBANEL: – RUIZ: –
ABBAD: 7 CULLERES: 7
IBARZ: 3

 

El CB Sicoris suma la cinquena victòria en aquesta lliga al superar el Portavet 00 Binefar en un partit en que els visitants van anar a remolc durant pràcticament tot el partit. Aquest començava força igualat amb intercanvis de cistelles per part dels dos equips. Un primer parcial de 8-11 mostrava que els de vermell volien portar l’iniciativa però ràpidament els de casa van imposar el seu físic i es van endur el primer quart 18-13.

El segon període començava amb cinc punts consecutius dels locals, un fet que els situava deu amunt al marcador (23-13). Tot i això, els de la Bordeta es van refer, van augmentar el nivell defensiu i van aconseguir un parcial de 0-10 per tornar la igualtat al marcador a falta d’un parell de minuts per acabar el quart. Al final 32-27 pels de casa a la mitja part.

A la represa els locals buscaven ampliar distàncies, i quan semblava que ho aconseguien els de Lleida els hi tornava amb un parell de cistelles consecutives fins que es van passar tres minuts sense anotar i els de casa al finalitzar el tercer quart col·locaven la màxima diferència a l’electrònic (51-40).

El darrer quart va començar de clar color vermell, sis punts seguits tornaven a ficar als visitants per sota la barrera dels deu punts, i al contrari del tercer quart, els de vermell van imposar el seu ritme i eren els que apretaven per remuntar el partit. S’arribava a lúltim minut amb empat al marcador després de que els visitants castiguessin el balanç defensiu local i aconseguissin realitzar un seguit de contraatacs que portaven el matx a la igualtat màxima. El Binefar aconseguia anotar però al final un triple en els últims segons dels visitants donaven la victòria als de Lleida.

 

 

 

IMG-20171216-WA0006.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.