Restriccions de públic als partits del nostre club disputats al pavelló de Cappont

Fins a data d’avui, continuem sense disposar del protocol oficial, actualitzat, d’us de les instal·lacions del pavelló municipal de Cappont. L’últim protocol oficial, aprovat per l’Ajuntament de Lleida es de data 9 d’Octubre de 2020 i aquest protocol no s’adapta a les noves mesures aprovades pel PROCICAT.

L’Ajuntament de Lleida com a propietària de la instal·lació, ens ha d’enviar el nou protocol d’utilització actualitzat a la nova normativa aprovada pel PROCICAT. Després de molt insistir, via email i via telefònica,  l’Ajuntament de Lleida ens ha fet arribar una sèrie de recomanacions a seguir per poder fer us del pavelló tant a nivell de públic com a nivell d’us dels vestidors i dutxes.

Aforament: L’aforament s’ha reduït de 45 a 13 persones. Aquesta reducció, l’Ajuntament la justifica per la eliminació de la primera filera de seients perquè no compleix amb la distància de 2mts fins a la pista i per no disposar de seients a les grades.

Dutxes: No es pot fer us del serveis de dutxes. Aquesta prohibició ja coincideix amb el protocol oficial aprovat el passat 9 d’Octubre.

Vestidors: A nivell d’us de vestidors, l’Ajuntament ha ficat una limitació de 6 persones per poder fer us de les vestidors.

Així doncs, a l’espera de rebre el protocol oficial per part de l’Ajuntament amb aquestes mesures o amb la modificació d’alguna de les recomanacions que ens han fet arribar telemàticament, el Club Bàsquet Cappont ha decidit NO PERMETRE L’ENTRADA DE PÚBLIC als partits disputats al pavelló municipal de Cappont.

Com a club s’ha fet la petició a l’Ajuntament de l’entrada d’un acompanyant per jugador tant de l’equip local com de l’equip visitant, tal i com estava aprovat al protocol d’Octubre de 2020, però creiem que no tindrem una resposta positiva. Per aquesta raó, el Club intentarà treballar en altres opcions per la disputa dels partits com a locals.

Demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar, però de moment ens veiem obligat a prendre aquestes mesures, perquè no disposem de capacitat de decisió sobre la instal·lació municipal i hem de complir amb la normativa.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.