SÈNIOR MASC. J/8. CN TÀRREGA B 57/48 SÍCORIS.

Crònica del Sènior del Sícoris Club:

JORNADA: 8 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC. B
EQUIP LOCAL CN Tàrrega B
EQUIP VISITANT SICORIS
ARBITRE: Sr. Farre, J.

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CN Tàrrega B 17 16 12 12 57
SICORIS 13 8 8 19 48

 

EQUIPS
CN Tàrrega B SICORIS
HERNANDEZ FIGUEROLA
POIX 2 GUIU
TREPAT GRAU
FERRER VIVO 12
MUÑOZ 2 GISBERT
CASTRO 12 BARRULL 7
SANTOS 8 RIBERA 8
BADIA 18 GARCIA 7
CABEZAS 2 PADILLA
SOLANS 13 DAGO 14
TORN

 

Tercera derrota consecutiva del Sicoris, aquest cop contra el CN Tàrrega B.

El equip local va sortir més ficat al partit i amb la feblesa defensiva dels de vermell, feia que s’obrís una petita escletxa, que va ser resposta en l’últim segon del període amb un 2+1 que deixava un avantatge de 4 punts pels de blau. Aquesta feblesa defensiva es va veure més clara en el segon quart, arribant als 13 punts de diferència i a més el poc encert en atac feia complicat que els de Lleida entressin al partit. A la mitja part un marcador de 33-21 deixava complicat el partit per als de Sicoris. La represa va seguir la mateixa tònica de la primera meitat, i la diferència s’enfilava als 16 punts en finalitzar el tercer quart, arribant a la màxima de 18 punts en l’inici del darrer. Però en aquest moment els de vermell van augmentar la intensitat defensiva i van començar a carregar el rebot ofensiu, un fet que els proporcionava un 0-10 de parcial i els deixava a 8 punts a falta d’un minut i mig. Però dos triples en l’últim minut esvaïen dubtes i deixaven la victòria vista per sentència pels de Tàrrega amb el marcador de 57-48.

Una nova derrota que deixa als de Sicoris una mica a baix en la classificació, ara toca capgirar aquesta dinàmica.

IMG-20171118-WA0007

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.