JÚNIOR MASC. J/10 . CB SÍCORIS 64/50 .MARISTES MONTSERRAT LLEIDA

Crònica del Júnior del Sícoris Club:

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI NIVELL “A”
EQUIP LOCAL: CB SICORIS
EQUIP VISITANT: MARISTES MONTSERRAT LLEIDA
ARBITRE: Sr. Garcia, J

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB SICORIS 27 18 7 12 64
MARISTES MONTSERRAT LLEIDA 9 14 13 14 50

 

CB SICORIS MARISTES MONTSERRAT LLEIDA
ESQUERDA: 5 SELLART: 4
MANZANO: 8 GUILLEN: 19
MORENO: 6 SOLANS: 3
BELLET: 3 BONET:9
BARNERA: – ALBURQUERQUE: 2
PASAMON: 6 CAZCARRO: 2
SALCEDO: 22 MIRABALL: 2
CASANOVAS: 3   DOMINGO: 9
RUIZ: – SELLART: –
CULLERES: 11

 

El CB Sicoris comença la segona volta d’aquesta primera fase amb bon peu després de sumar una nova victòria al derrotar al Maristes Montserrat en un partit que va començar molt de cara pels de vermell i que pràcticament van sentenciar-lo al 1r quart després d’un parcial de 27-9. Els de la Bordeta s’aprofitaven del lent balanç defensiu dels de blau corrent al contraatac una i altra vegada.

Tot i això, la tònica del partit va canviar, el Maristes va endurir la defensa i després d’encarrilar un parell de cistelles seguides va aconseguir entrar al partit. S’arribava a la mitja part amb el marcador que reflectia un clar 45-23 pels locals.

A la represa els de casa es van relaxar i els de blau van anar reduint distàncies de mica en mica i van aconseguir guanyar el 3r parcial (7-13).

El darrer i últim quart va començar amb un Sicoris fort i intens que no volia sorpreses i volia sentenciar el partit, un fet que va aconseguir a mesura que anava passant el temps i el rival no s’apropava al marcador. Al final 64-50 pels de casa, que segueixen sisens a la classificació.

sicoris-maristes.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.