REVISIONS MÈDIQUES.

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, en començar una nova temporada, ens cal una autorització mèdica per poder obtenir les corresponents llicències. El Club com cada any facilita fer les revisions mèdiques al centre VAF (VITHAS SALUT, Av. Tortosa, 425005).

Ens hem ficat en contacte amb el centre VAF, i aquest estaria disposat a facilitar-nos fer les revisions mèdiques, als jugadors que vulguin els dies 27 i 29 de juny, el 4, 6, 11, 13, 18, 20 de Juliol i 1, 3, 8, 10, 15, 17 d’agost, els matins de les 9:00 h. a les 13:00 h. 

Si es del vostre interès fer la revisió mèdica el mes de juny, juliol i agost al centre VAF, preguem ens ho confirmeu per poder reservar hores el més aviat possible.  

Els nascuts l’any 2001 i anteriors la revisió es cada any .

Ela nascuts l’any 2002 i posteriors la revisió te validesa per 2 anys.

VAF 2

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.