REPRESA DE LES COMPETICIONS DELS MENORS DE 16 ANYS.

Davant les noves mesures aprovades pel Procicat, que aixequen la restricció de mobilitat comarcal i permeten la celebració de les competicions federades per als menors de 16 anys, us detallem les dates d’inici de competició dels següents Campionats:


Campionats de Catalunya Cadet i Infantil Interterritorial
i de Primer Any (femenins i masculins) 20 i 21 de març

Pel que fa als Campionats Territorials de Lleida , properament les Representacions Territorials comunicaran els respectius calendaris i dates d’inici de competició.
Us recordem que, per a totes aquestes competicions, és d’obligat compliment el “Protocol per a la minorització del risc de contagi de la Covid-19 en el desenvolupament de la pràctica del basquetbol”, aprovat per la Secretaria General.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.