BADIA: 4 TORRES: 9
CODINA: 10 VIVO: 22
BERTRAN GUIU: 3
URIACH GISBERT

El Sicoris 99 suma una important victòria  al derrotar al CB Tremp La Canonja en un partit molt treballat i igualat fins al final. El partit va començar força travat, als dos equips els costava anotar i no va ser fins al segon quart quan els visitants van imposar el seu ritme i van començar a manar al marcador arribant a la mitja part amb un avantatge de 7 punts (26-33). A la represa, els de casa van aconseguir ser més agressius de cara a cistella i van endurir la defensa aconseguint remuntar el partit i posant-se al capdavant del marcador (43-40). Els de groc, desprès d’uns minuts d’incertesa i col·lapse van recuperar les bones sensacions i van tornar a entrar al partit. Així doncs, s’arribava al darrer quart amb màxima igualtat, i desprès d’un seguit d’intercanvi de cistelles, els del barri de la Bordeta van agafar 3-4 punts de marge i els van saber administrar durant els darrers minuts del partit fins a endur-se la victòria. Una victòria que certifica la participació de l’equip en les fases finals del campionat.