BELLET 6 ESCUDE 4
MORENO 4 BRESCO 2
CATALAN 10
CARRACELAS 14

Nova derrota del Roca borràs Cappont contra un Tremp que va merèixer la victòria en tot moment.

Els del barri de Lleida van sortir fluixos, ràpids contraatacs dels jugadors del Tremp amb un inexistent balanç defensiu dels visitants permetia, als locals, obrir una escletxa de 10 punts al final del primer quart. Els de gris van aparèixer tímidament al segon quart i van poder reduir una mica les diferències abans del descans gràcies a un parell de defenses intenses. Però en la segona part va haver-hi un intercanvi constant de cistelles, que feia que el Cappont no aconseguís agafar en el marcador a l’equip de casa, i acabés caient pel resultat final de 50-44.

Amb aquesta són 5 les derrotes consecutives, la qual cosa obliga al Roca Borràs Cappont a guanyar a l’Andorra en l’últim partit de la primera fase si vol optar a la 4a posició.

Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.