JÚNIOR MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 62/52 CN TARREGA.

Crònica del Júnior Roca Borràs :

JORNADA: 2 (Segona fase) CATEGORIA: C.C. Júnior Masculí
EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT CN TARREGA
ARBITRE: Sr. GUSTÀ, X..

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT 20 14 18 10 62
CN TARREGA 13 2 16 21 52

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT CN TARREGA
LOBATERAS 3 MARCOS 8
CASTELLÓN PLANES 12
CRIADO 13 MARTINEZ 3
VIVÓ 9 AIGUADÉ 5
RODRIGUEZ 6 SANTOS 21
GOMEZ RIBALTA 1
SUDITU 3 GUERRERO
LUENGO ROIG 2
CALUGAR 8 MINGUELL
REVERTER 5 PIJUAN
GIL
CARRERA 15

 

Victòria del júnior ROCA BORRÀS CAPPONT a casa enfront el CN TÀRREGA per 62 a 52. Excel·lent primera part dels locals, un molt bon inici (11-0 als primers minuts) i una molt bona defensa al segon quart (deixant amb 2 punts al parcial) van ser les claus per acabar guanyant de 10 punts. Els nois de Cappont van fer un partit molt seriós, van tornar a oferir un joc molt combinatiu estant molt encertats desde la línea de 6,25 i controlant el rebot defensiu. Tot i així, els de Tàrrega no es van donar per vençuts i van apretar al màxim al darrer quart (guanyant el parcial per 10 a 21) però van fallar molt desde la línea de personals i era massa tard. Aquesta setmana el Cappont s’enfronta al SEDIS, aconseguint una victòria s’asseguraria quedar primers del grup.

IMG_4296

Esta entrada fue publicada en JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.