MOYA ORO
MANZANO 11 OLIVA 7
BELLET 8
MORENO 5

Victòria del Roca Borràs Cappont contra el Torrons Vicenç Força Lleida en el primer partit de la segona fase.

El partit va començar molt igualat, on quan els locals aconseguien agafar avantatge els visitants empataven ràpidament. En el segon període els visitants van dominar, els de gris no trobaven cistella i el Força Lleida anotava amb certa comoditat, arribant al descans amb 11 punts per als visitants (20-31). Però en la segona meitat tot va canviar, els del barri de Cappont van augmentar la pressió defensiva i això permetia robar pilotes i finalitzar amb facilitat els contraatacs, capgirant el marcador al final del tercer quart (45-39). En el darrer quart els de casa van augmentar les diferències, arribant al resultat final de 67-50.

Primera victòria del Roca Borràs Cappont per començar amb bones sensacions aquesta segona fase.

Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.