PLA 6 WEST 6
RODRÍGUEZ 6 GALLART 5
NAVED 6 PARDES 6
LLOP 6 BOMETÓN 5

El partit va començar de cara a favor l’Agramunt, amb encert des de la línia de 6.75 i controlant la pintura, tant en el rebot com en la capacitat d’anotar des del pal baix. S’arribava a la mitja part encara amb el partit obert (41-32), en la represa les coses van anar canviat de cara als Sicoristes. El visitants van posar un grau més en defensa i corregint les errades comeses a la primera part. A falta d’un minut per finalitzar el partit, el Sícoris es va posar a 2 sota del marcador (65-63) tenint varies opcions d’anotar, però els locals van saber jugar els últims instants de partit i es va quedar la victòria en camp local.