INFANTIL MAS. J/3 : CN TARREGA 46/51 ROCA BORRÀS CAPPONT .

Crònica del Infantil del Roca Borràs Cappont :

JORNADA: CATEGORIA: INFANTIL MAS
EQUIP LOCAL CN TARREGA
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT
ARBITRE: Sr SORIANO 

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE)     12 10 10 14 46
CN TARREGA 16 10 18 7 51

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT (PRE) CN TARREGA
IZAN M 6 PUIGGENE 6
XAVI T. 2 PUIG 8
RAUL A. DE LOS ANGELES 8
MARC S. 1 SARRI 4
NIL G. PAULET
PAU H. 4 COLLERE
IVAN M. 24 RIBALTA 11
ROGER S 4 CABARTA 3
DAVID S. FITO 11
FERRAN I. 1
MARC P            4
ERIC P.

 

Derrota del ROCA BORRÀS CAPPONT en el partit que l’enfrontà CN Tàrrega per 5 punts en el tercer partit de la fase. Deixant enrrere els fantasmes del partit anterior on Tàrrega va guanyar al Cappont per 30 punts, els nois del barri de lleida van sortir sense complexos i decidits a emportarse la victoria. En una primera part molt igualada, cap dels dos equips va deixarse anar si bé el Tàrrega sempre anava per davant al marcador la diferència a la mitja part era de 4 punts. Al tercer període els locals van trepitjar l’accelerador fen un 18-10 en el parcial. El Cappont però no va baixar els braços  i seguir lluitan fins al final, ficant la por al cos als locals amb un parcial de 7-14 però no hi va haver temps per culminar la remuntada.

 

img-20170128-wa0024

Esta entrada fue publicada en INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.