ARAUZ GISBERT
MINGUELL PUIG: 8
PIJUAN: 5 DAGO: 3
VILA

El Sicoris 99 suma la cinquena victòria consecutiva en aquesta segona volta al derrotar al CN Tàrrega en un partit molt treballat i igualat fins al final, per un ajustat 53-56. El partit va començar amb una sèrie d’errors dels visitants que els costava veure accions clares per anotar i això ho van saber aprofitar els de Tàrrega per agafar la capdavantera al marcador. Tot i aquest mal inici, els de vermell van encadenar tres cistelles seguides per restablir la igualtat al marcador. El partit va seguir la mateixa tònica fins a la mitja part en que el Sicoris se’n anava al vestuari amb una renda favorable d’un sol punt (32-33). El descans sembla que no va produir cap mena d’efecte en el joc ja que la igualtat era màxima i s’arribava a l’inici del quart període amb el partit obert per ambdós equips. Els de casa el van començar millor i es van posar tres punts a dalt però els de vermell gràcies a tres contraatacs seguits van aconseguir tornar-se a posar per davant. Finalment el Sicoris va mantenir l’avantatge i es va acabar enduent el partit.