MOYA MINGUELL
BELLET 11 SAFONT, A 3
MORENO 8 SISTERE 26
CULLERÉS

Derrota del Roca Borràs Cappont a camp del CB Bellpuig, en un partit que enfrontava el tercer i quart classificat de la categoria.

Els visitants van sortir més endollats aconseguint obrint una escletxa de 6 punts a l’inici del partit, però ràpidament els locals van recuperar-se i acabar un punt per sota al finalitzar el primer quart (13-14). En el segon període els de taronja van estar més endollats, mentre que als de Lleida els hi costava atacar, i la lesió de Masana a la meitat del quart complicava més la cosa per als de gris. Els de Bellpuig no van afluixar i van aconseguir marxar al descans 10 punts per sobre (38-28). Aquesta diferència va augmentar fins als 22 punts a la meitat del tercer quart, però els visitants van reaccionar, van anar reduint diferències mica en mica i a falta de 6 minuts per acabar el partit aconseguien ficar-se 6 punts per sota. Els locals van reaccionar recuperant l’avantatge de 10 punts i així va acabar el partit, amb el resultat final de 71-61.

Aquest resultat permet als de Bellpuig passar en la classificació al Roca Borràs Cappont i emportar-se l’averaix personal.