MONCLUS: 2 GISBERT: 2
BALLARIN: 3 PUIG: 7
GIBANEL: 8 DAGO
DIOP VILA

Difícil i treballada victòria del Sicoris 99 al Martin Cano contra un combatiu Binefar.

El partit va començar molt igualat, amb força desencert i bones defenses. D’aquesta manera es va arribar al final del primer quart amb un avantatge de 3 punts a favor dels locals. Al segon quart però, els visitants van aconseguir ser més agressius i es van emportar el parcial per 12-17, arribant així a la mitja part guanyant per dos punts (25-27). A la represa, els de la Bordeta van aconseguir anotar 23 punts i van capgirar el marcador, arribant a aconseguir una renda favorable de 9 punts. A l’últim quart els de l’Aragó ho van intentar però els de vermell es van mantenir sòlids darrera i van aconseguir endur-se la victòria.