C.T. JÚNIOR MASCULÍ . CB PARDINYES GROC-LLEIDA 50/70 SICORÍS 99.

Crònica del Júnior del Sícoris :

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB PARDINYES GROC-LLEIDA
EQUIP VISITANT: SICORIS 99
ARBITRE: Sr. POZO
1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB PARDINYES GROC-LLEIDA 15 10 14 11 50
SICORIS 99 17 24 11 18 70
CB PARDINYES GROC-LLEIDA SICORIS 99
GOMEZ: 4 VIVO: 10
ROCA GUIU: 9
LESAN: 27 PEREZ
GUALLAR ARBIOL: 4
PREVITERA: 7 GALLEGO: 7
DE TOLEDO: 4 DOMINGUEZ: 9
PADILLA RAURET: 3
MARTIN: 6 SOLE: 13
FONS: 2 GISBERT
BERNAUS PUIG: 5
RODRIGUEZ DAGO: 4
ALSINET VILA: 6

El Sicoris 99 comença la segona volta d’aquesta primera fase amb una important victòria a la sempre complicada pista del Pardinyes. El partit va començar molt igualat, els locals intentaven imposar el seu ritme però els de fora contestaven a base d’encert exterior i es va arribar al final del primer període 15-17 a favor dels de vermell. Va ser al segon quart quan els visitants van augmentar el nivell defensiu i d’aquesta manera juntament amb un seguit de contraatacs i tres llançaments de 3 va fer que s’arribés a la mitja part amb un resultat de 25-41 a favor del Sicoris.

A la represa els de casa van endurir la defensa i la igualtat va tornar a regnar a la pista però les distàncies no s’escurçaven i finalment els de la Bordeta van saber tancar el partit en el darrer quart i sumar una nova i important victòria per 50-70.

pardinyes-sicoris

 

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.