C.T. JUNIOR MASC. J/7 : ROCA BORRÀS CAPPONT 67/64 SICORIS 99.

Crònica del partit disputat entre el CB Cappont i el Sicorís 99 d’aquest cap de setmana :

VILA

El Sicoris 99 suma la segona derrota consecutiva en caure aquesta vegada davant del Roca-Borràs Cappont en un partit que va necessitar una pròrroga per determinar el vencedor final. Durant la primera part els de vermell sempre van anar per davant en el marcador però els de casa no van deixar que apareguessin diferències significatives i s’arribava a la mitja part amb un ajustat 24-30.

A la represa els locals van augmentar el nivell defensiu, un fet que els va servir per reduir distàncies i finalment aconseguir remuntar i posar-se pel davant a falta de 5 minuts pel final. El Sicoris però, va intentar capgirar el marcador i gràcies a 4 tirs lliures seguits en els últims instants van aconseguir empatar el partit i portar-lo al període extra. Tot i això, els de cappont van aconseguir adelantar-se de nou i finalment van vèncer per un ajustat 67-64.