Equips: BC MORABANC ANDORRA – PIZZA NAPOLI CAPPONT

Resultat Final: 57-45

Àrbitre: Alba, A.

Crònica d’Albert Vallverdú Cortada:

El Morabanc Andorra i el Pizza Napoli Cappont van protagonitzar un gran partit on la victòria s’acabaria decantant per la banda dels locals.
Els andorrans van començar mostrant un encert molt elevat des de la línia exterior, que juntament a una defensa molt sòlida els va permetre aconseguir un parcial favorable de 20 a 3 que determinaria la resta del partit.
Els de Cappont encara no es volien donar per vençuts i van saber reaccionar; de mica en mica es van anar escurçant les diferències en el marcador fins que a pocs minuts del final, la diferència era només de 6 punts.
El Morabanc Andorra va gestionar de forma excel·lent els minuts finals i d’aquesta manera es va arribar al 57 a 45 definitiu.

Anotadors:

BC Morabanc Andorra: Royo, Rodrigues (7), Puente (9), Valdevira (5), Pla (11), Viñas (5), Sala (3), Tomas (5), Guitar, Armengol (2), Lopez (8), Mulard (2).

Pizza Napoli Cappont: Sanchez, Gonzalez, Alvarez (7), Astasio (8), Agustí (2), Sarrate (4), Brkic (5), Alonso (6), Huguet (5), Martinez (5), Lopez (1), Salamó (2).

Imatge d’arxiu, tots a pel rebot!!! (cedida pel pare Sergi González Comas)

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, PREMINI. Guarda el enlace permanente.