CB Alpicat C – VAF Cappont

CB Alpicat C 66-82 VAF Cappont

(21-18);(11-25);(15-16);(19-23)

El VAF Cappont s’endú el partit a la pista del C.B. Alpicat amb un marcador final de 66-82.

Aquesta segona victòria en menys de 48 hores permet al VAF Cappont assegurar la segona plaça matemàticament.

L’inici del partit va ser pels locals. Els visitants, que es van presentar amb 7 jugadors, van començar el primer període bastant freds. Semblava que acusaven el cansament del partit de divendres contra el Calaf, sobretot en defensa, on l’Alpicat aconseguia superar fàcilment en els 1c1 i obligava a anar a remolc en defensa. En l’inici del segon quart, l’Alpicat seguia encertat en atac i  es va arribar a posar 6 punts per sobre en el minut 13 de partit (28-22). Va ser llavors quan els de gris van aconseguir reaccionar. El nivell defensiu va augmentar i van aconseguir nombroses cistelles fàcils en contraatac. Els locals, en canvi, no aconseguien anotar i van encaixar un parcial de 04-21 que va deixar el marcador 32-43  a la mitja part.

Al tornar dels vestidors, els nois d’Alpicat no van deixar de lluitar la qual cosa va fer que el VAF Cappont no aconseguís marxar del tot en el marcador. Tot i això, els visitants es van endur els dos següents períodes fins a deixar el marcador en 66-82 .

El VAF Cappont rep al Secà la següent jornada a casa en un partit en el que, un cop assegurada la segona posició, ha de servir per començar a preparar la F4.

Anotadors:

CB Alpicat C: Peralta (3) Torres (9) Farre (16) Gilart (5) Navarra () Diaz (20) Souto (6) Dominguez () Charles () Macarro (3) Corretje (4)

VAF Cappont: Puig (9) Roldán (10) Guty (6) Sierra (29) Johan (6) Ferran (22) Gallardo (0)

Av0sg6FR-qC5aWx7jv8vG8Ttc2l6vqmh59tYrVeBf-is 2016-03-06 17.19.01 IMG_20160306_160722

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.