SOLE: 8 DORADO: 6
GISBERT: 5
PUIG: 18
VILA: 7

El Sicoris 99 torna a la senda de la victòria desprès de derrotar al Martín Cano al BC Morabanc Andorra en un partit que van tenir controlat els 40 minuts. Els de casa van sortir amb un alt nivell defensiu que els va permetre imposar el ritme del partit i agafar la iniciativa del marcador. Al segon període els visitants van reaccionar i van impedir que les distàncies augmentessin, de manera que els de vermell van arribar al descans amb una renda favorable de 9 punts. Va ser al tercer quart quan els de la Bordeta van marcar diferències gràcies a l’encert ofensiu i van aconseguir la màxima renda (+21), però els andorrans no van donar el partit per perdut i van lluitar fins al final tot reduint distàncies i deixant al marcador el 74-60 final.