EUROCONILLS.CAT C.B.CALAF-VAF CAPPONT

EUROCONILLS.CAT C.B.CALAF 62-85 VAF CAPPONT

(15-26);(12-15);(15-19);(20-25)

El VAF Cappont es va imposar a la sempre difícil pista del Euroconills.cat CB Calaf en un partit posposat que es va disputar ahir divendres 15 d’abril de 2016. EL resultat final va ser de 62-85.

Els del barri de Lleida, molt ficats des de el primer minut, van aconseguir agafar distàncies ja en el primer període. La forta defensa dels visitants juntament amb el control del rebot, els va permetre recuperar nombroses pilotes que es traduïen en rapides transicions. Tot i la reacció dels nois de Calaf en el segon quart, el VAF Cappont va seguir mantenint un elevat ritme de partit que costava seguir per part d’un equip local minvats per les baixes. Els costava sortir de la pressió a tota la pista i això ho van saber aprofitar els de Cappont, que treien cistelles fàcils després de pèrdues de pilota dels locals.

Bon treball de tot l’equip en un desplaçament difícil. A destacar els 29 punts de Igor Sierra i el bon treball sota els taulells de Ferran Miralbes.

Toca seguir treballant per arribar a la f4 en les millors condicions possibles.

Anotadors

CB CALAF: Segura (0) Rial (0) Lopez (11) Serra (11) Badal (0) Fustagueras (21) Lopez (0) Fustagueras (20)

VAF CAPPONT: Puig (6) Roldán (6) Pau (13) Nadal (9) Sierra (29) Johan (6) Ferran (14) Gallardo (2)